top of page
medellin-kabelbaan

Spaanse les in Medellín

Bestemming

Medellín

Medellín was eens de stad van Pablo Escobar en de cocaïnehandel. Nu is het een van de modernste en gezelligste steden van Colombia. Het wordt ook wel de stad van de eeuwige lente genoemd. Je kunt er goed shoppen maar ook musea, kerken en andere mooie gebouwen bekijken. Overal in de stad kom je graffititekeningen tegen. Er is een moderne metro en met de kabelbaan kun je naar de bergen boven de stad waar je een prachtig uitzicht hebt. 

De meest populaire wijk is El Poblado. Het zit hier vol met leuke barretjes en restaurantjes. Overdag lekker koffie drinken en 's avonds het uitgaansleven induiken, het is altijd gezellig druk. De Colombianen feesten zelf het liefst op straat, voor je het weet doe je mee en raak je met ze aan de praat. 

Taalschool

De school bevindt in de gezellige buurt El Poblado. Dit is een van de meest levendige en populaire gedeeltes van de stad. Vlakbij ligt Poblado Avenue waar zich vele restaurantjes, hotels, bars en bezienswaardigheden bevinden. De school zelf ligt in een rustige straat en is omgeven door parken. Het Lleras park en Poblado park liggen op slechts 5 minuten lopen. 

De school zit in een prachtig groot huis en heeft 6 klaslokalen, een binnenplaats en een tuin waar iedereen samenkomt. Er is ook een bibliotheek en gratis wifi. Aan de achterkant van het huis bevindt zich de studentenresidentie. Elke week worden er 3 gratis activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld een filmavond, dansles of city tour. In het weekend kun je mee op excursie (tegen betaling).

De school
Lessen

Lessen

Je kunt kiezen uit groepslessen (max. 8 studenten) of privé lessen. In de lessen besteden ze aandacht aan grammatica, woordenschat, uitspraak, lezen, schrijven en natuurlijk spreken. Je krijgt 20 lessen per week. Een les duurt 50 minuten. Dit is in de ochtend van 09.00-12.40 uur met een pauze van 20 minuten. Privélessen worden in overleg in de middag ingepland. Je kunt ook je groepslessen combineren met een aantal privélessen. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op! 

Accommodatie

Accommodatie

De meeste studenten verblijven in de studentenresidentie, deze bevindt zich in de school. Er zijn mooie grote kamers, een tuin met BBQ, een open haard, gratis wifi en een keuken. Je hebt hier een eigen kamer met gedeelde badkamer. Tegen een toeslag kun je een eigen badkamer krijgen. Het ontbijt is inclusief. Op 5 minuten lopen kun je leuke uitgaansgelegenheden vinden. Dus mocht je een avondje willen stappen, dan ben je zo thuis!

Naast de studentenresidentie is er ook de mogelijkheid om in een gastgezin te verblijven. Je hebt dan een eigen kamer met gedeelde badkamer. Alle gezinnen bieden ontbijt aan, je kunt avondeten bijboeken. Bij het selecteren van een gezin houden we uiteraard rekening met jouw voorkeuren. 

Prijzen taalcursus Medellin 2024

Prijzen

Vrijwilligerswerk

Je kunt na je Spaanse lessen nog vrijwilligerswerk doen. Kijk voor de mogelijkheden op onze pagina met vrijwilligerswerk in Colombia.

Wij hebben een aantal leuke projecten waar ze jouw hulp hard kunnen gebruiken!

Vrijwilligerswerk

* In het hoogseizoen (18 nov 2023 t/m 16 feb 2024 | 22 juni 2024 t/m 24 aug 2024 | 9 nov 2024 t/m 15 feb 2025) gelden de volgende toeslagen:

 • Gastgezin: €30 extra per week

 • Residentie: €40 extra per week

Inclusief

 • Overnachtingen in de studentenresidentie of bij een gastgezin 

 • Ontbijt

 • Introductie op de eerste dag

 • 20 lessen per week

 • Lesmateriaal

 • Wekelijks drie activiteiten

Exclusief

 • Reis naar Colombia

 • Pick-up vanaf luchthaven in Medellín, bij te boeken voor €45

 • Reis- en /of annuleringsverzekering

 • Administratiekosten van €35

Voorwaarden

 • Minimumleeftijd is 18 jaar

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden in Medellín neem dan contact met ons op!

bottom of page