top of page
cartagena-verkoopster-oude-centrum

Spaanse les in Cartagena

Bestemming

Cartagena

Cartagena is een havenstad in het noordwesten van Colombia en één van de mooiste steden van Zuid-Amerika. Het historische centrum is omringd door een eeuwenoude koloniale muur. De stad heeft veel Caribische invloeden. Tussen de kleine straatjes met kleurrijke huizen en balkons bedekt met bloemen vind je grote kerken en gezellige pleinen.

Taalschool

De school bevindt zich in het oude centrum van Cartagena in een typisch koloniaal huis. Alles is geschilderd in vrolijke kleuren en er hangt een gezellige sfeer. De klaslokalen hebben airconditioning, een tv-scherm en gratis wifi. Er is ook een gezellige binnenplaats waar je in de pauzes met andere studenten wat kunt drinken.

 

Elke week worden er 3 gratis activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld een filmavond, salsa les, museum bezoek of kookles. In het weekend worden er excursies (tegen betaling) georganiseerd. Zo kun je naar Tayrona National Park, de Rosario eilanden of naar de Totumo vulkaan voor een modderbad. 

De school
Lessen

Lessen

Je kunt kiezen uit groepslessen (max. 8 studenten) of privé lessen. In de lessen besteden ze aandacht aan grammatica, woordenschat, uitspraak, lezen, schrijven en natuurlijk spreken. Je krijgt 20 lessen per week. Een les duurt 50 minuten. Dit is in de ochtend van 09.00-12.40 uur met een pauze van 20 minuten. Privélessen worden in overleg in de middag ingepland. Je kunt ook je groepslessen combineren met een aantal privélessen. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op! 

Accommodatie

Accommodatie

De meeste studenten verblijven in een gastgezin. Zo word je helemaal ondergedompeld in de Colombiaanse cultuur en leer je de taal het snelst. Je hebt hier een eigen kamer. Alle gezinnen bieden ontbijt aan, je kunt eventueel avondeten bijboeken. Bij het selecteren van een gezin houden we uiteraard rekening met jouw voorkeuren. 

Andere opties zijn de studentenresidentie of een gedeeld appartement. De studentenresidentie ligt op zo'n 15-20 minuten lopen van de school. Er zijn 8 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen. De badkamers zijn gedeeld, al zijn er ook enkele kamers met een eigen badkamer. Buiten heb je een terras waar je lekker kunt zitten. Er zijn geen maaltijden inbegrepen maar elke verdieping heeft een eigen keuken die je kunt gebruiken.

Bij een appartement heb je een eigen kamer met gedeelde badkamer. Je deelt het appartement met maximaal twee andere studenten en zorgt zelf voor je maaltijden. 

Prijzen taalcursus Cartagena 2023

Prijzen

Vrijwilligerswerk

Je kunt na je Spaanse lessen nog vrijwilligerswerk doen. Kijk voor de mogelijkheden op onze pagina met vrijwilligerswerk in Colombia.

Wij hebben een aantal leuke projecten waar ze jouw hulp hard kunnen gebruiken!

Vrijwilligerswerk

Aanbieding 

Kun je niet kiezen tussen Cartagena en Medellín? Boek 6 weken of langer Spaanse les in Colombia en krijg een vliegticket tussen beide steden gratis (enkele reis). Vraag ons naar de voorwaarden.

Inclusief

 • Overnachtingen bij een gastgezin, in de studentenresidentie of in een appartement 

 • Bij gastgezin: ontbijt

 • Introductie op de eerste dag

 • 20 lessen per week

 • Lesmateriaal

 • Wekelijks drie activiteiten

Exclusief

 • Reis naar Colombia

 • Pick-up vanaf luchthaven in Cartagena, bij te boeken voor €30

 • Reis- en /of annuleringsverzekering

 • Administratiekosten van €35

Voorwaarden

 • Minimumleeftijd is 18 jaar

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden in Cartagena neem dan contact met ons op!

bottom of page