top of page
cusco-plaza-de-armas

Spaanse les in Cusco

Bestemming

Cusco

Cusco ligt in het zuidoosten van Peru op een hoogte van 3360m. Het is een prachtige en kleurrijke stad. Het is ook de voormalige hoofdstad van de Inca's, er zijn dus vele overblijfselen te vinden. Een groot deel van de bevolking draagt nog traditionele kleding. In de kleine straatjes zijn genoeg leuke bars, discotheken, restaurants, musea en winkeltjes te vinden. Vanuit Cusco kun je makkelijk plaatsen in de omgeving bezoeken waaronder de Incastad Machu Picchu. Deze mysterieuze ruïnes behoren tot een van de meest bijzondere plaatsen ter wereld!

Taalschool

De school bevindt zich in het historische centrum van Cusco. De school is klein en gezellig. Centraal staat persoonlijke aandacht en de kwaliteit van de lessen. Er wordt alles gedaan om je Spaans zo snel mogelijk te verbeteren en je ondertussen een leuke tijd te laten hebben. De lessen zijn daarom praktijkgericht. In plaats van de hele dag in een lokaal te zitten ga je ook af en toe met je leraar naar buiten om je Spaans te oefenen. Bijvoorbeeld naar de markt of een museum. Om aan verschillende accenten en lesstijlen te wennen krijg je per dag les van twee verschillende docenten. Op feestdagen heb je geen les maar organiseert men een activiteit. 

 

Bijna elke dag worden er gratis activiteiten georganiseerd, zoals een filmavond, kookles, muziekles of salsa les. In het weekend kun je mee op excursie (tegen betaling). Zo kun je o.a. naar de rainbow mountains, watervallen en verschillende Inca ruïnes. 

De school
Lessen

Lessen

Je kunt kiezen uit groepslessen (max. 4 studenten) of privé lessen. Je krijgt 20 lessen per week. Dit is in de ochtend (09.00-13.00 uur) of middag (14.00-18.00 uur) met een korte pauze tussendoor. Privélessen worden in overleg ingepland. Je kunt ook je groepslessen combineren met een aantal privélessen. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op! 

Accommodatie

Accommodatie

De meeste studenten verblijven in een gastgezin. Zo word je helemaal ondergedompeld in de Peruaanse cultuur en leer je de taal het snelst. Je hebt een eigen kamer met twee maaltijden per dag. Bij het selecteren van een gezin houden we rekening met jouw voorkeuren. 

Als je niet in een gastgezin wilt verblijven kun je ook kiezen voor een gedeeld appartement. De appartementen liggen niet ver van de school en het centrum en zijn volledig ingericht. Er is een woonkamer, eetkamer en keuken om zelf te kunnen koken. Je krijgt een eigen slaapkamer maar deelt de rest van het appartement met andere studenten.

Prijzen taalcursus Cusco 2024

Prijzen

Inclusief

 • Overnachtingen bij een gastgezin of in een gedeeld appartement

 • Gastgezin: 2 maaltijden per dag (ontbijt en diner)

 • Gedeeld appartement: geen maaltijden

 • Pick-up vanaf luchthaven in Cusco

 • Introductie op de eerste dag

 • 20 groepslessen per week of privélessen naar keuze

 • Lesmateriaal

 • Dagelijkse activiteiten

Exclusief

 • Reis naar Peru

 • Lima pakket: transfers in Lima, overnachting in hostel en vlucht Lima-Cusco, bij te boeken vanaf € 180

 • Reis- en /of annuleringsverzekering

 • Administratiekosten van €35

Voorwaarden

 • Minimumleeftijd is 17 jaar. Als je onder de 18 jaar bent moet je verblijf bij een gastgezin en een retour transfer boeken. 

Vrijwilligerswerk

Je kunt na je Spaanse lessen nog vrijwilligerswerk doen. Kijk voor de mogelijkheden op onze pagina met vrijwilligerswerk in Cusco. Wij hebben een aantal leuke projecten waar ze jouw hulp hard kunnen gebruiken. Bij sommige projecten kun je de lessen en het werk ook tegelijkertijd doen. In dat geval betaal je niets extra. Vraag ons om advies. 

Vrijwilligerswerk

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden in Cusco neem dan contact met ons op!

bottom of page