top of page
33ecb7_03b7581c21e148cc86571685e9b5e104~mv2_d_3543_5315_s_4_2_edited_edited

Spaanse les in Buenos Aires

Bestemming

Buenos Aires

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië. Het is een grote en moderne stad waar altijd wel iets te beleven valt. Qua inwoners en architectuur voelt het soms meer alsof je in een Europese stad bent. Het wordt dan ook vaak het Parijs van het zuiden genoemd. Maar er zijn ook genoeg Zuid-Amerikaanse invloeden.

 

In de volkswijk La Boca kun je vele gekleurde huizen en prachtige muurschilderingen vinden. Hier staat ook het voetbalstadion waar Maradonna vroeger speelde. Op straat word er vaak de tango gedanst maar je kunt ook een van de vele indrukwekkende tangoshows bezoeken. Andere bezienswaardigheden zijn o.a. de antiekmarkt in San Telmo, de begraafplaats van Evita en het Plaza de Mayo met het presidentiële paleis. Vergeet uiteraard ook niet om eens een echte Argentijnse steak en heerlijke empanadas te proberen.

Taalschool

De school bevindt zich in de hippe wijk Palermo, vol met leuke barretjes en restaurantjes. Het is een wat grotere school waar altijd een gezellige sfeer hangt. Er zijn diverse plekjes waar je kunt zitten om te studeren. Ook is er een grote tuin waar je in de pauze kunt relaxen.

Elke week worden er 4 gratis activiteiten georganiseerd, zoals tangolessen, een wijnproeverij of een city tour. 

De school
Lessen

Lessen

Je kunt kiezen uit groepslessen of privé lessen. Er zitten maximaal 12 studenten in een groep maar meestal is het gemiddelde slechts 7 studenten per groep. Je krijgt 20 lessen per week. Dit is in de ochtend (09.30-13.30 uur) of middag (14.30-18.30 uur) met een pauze van 40 minuten. Je wordt op basis van je niveau en beschikbaarheid ingedeeld. 

 

Privélessen worden in overleg ingepland. Je kunt ook je groepslessen combineren met een aantal privélessen. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op! 

Accommodatie

Accommodatie

De meeste studenten verblijven in een gastgezin. Zo word je helemaal ondergedompeld in de Argentijnse cultuur en leer je de taal het snelst. Je hebt een eigen kamer met twee maaltijden per dag. Bij het selecteren van een gezin houden we rekening met jouw voorkeuren. 

Als je niet in een gastgezin wilt verblijven kun je ook kiezen voor een appartement gedeeld met een Argentijnse host. Je hebt dan een eigen badkamer en deelt de badkamer en keuken. Ook kun je voor een studio kiezen, dan heb je alles voor jezelf. Beide opties zijn zonder maaltijden.

Prijzen taalcursus Buenos Aires 2023

Prijzen

Inclusief

 • Overnachtingen

 • 2 maaltijden per dag (alleen bij gastgezin)

 • Introductie op de eerste dag

 • 20 lessen per week

 • Lesmateriaal

 • 4 activiteiten per week

Exclusief

 • Reis naar Argentinië

 • Pick-up vanaf luchthaven in Buenos Aires, bij te boeken voor €70 (enkele reis) of €125 (retour)

 • Reis- en /of annuleringsverzekering

 • Administratiekosten van €35

Voorwaarden

 • Minimumleeftijd is 17 jaar. Als je onder de 18 jaar bent moet je verblijf bij een gastgezin en een retour transfer boeken. 

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden in Buenos Aires neem dan contact met ons op!

bottom of page