top of page
cusco-plaza-de-armas

Spaanse les in Cusco

Bestemming

Cusco

Cusco ligt in het zuidoosten van Peru op een hoogte van 3360m. Het is een prachtige en kleurrijke stad. Het is ook de voormalige hoofdstad van de Inca's, er zijn dus vele overblijfselen te vinden. Een groot deel van de bevolking draagt nog traditionele kleding. In de kleine straatjes zijn genoeg leuke bars, discotheken, restaurants, musea en winkeltjes te vinden. Vanuit Cusco kun je makkelijk plaatsen in de omgeving bezoeken waaronder de Incastad Machu Picchu. Deze mysterieuze ruïnes behoren tot een van de meest bijzondere plaatsen ter wereld!

Taalschool

De school bevindt zich in het historische centrum van Cusco. De school is klein en gezellig. Centraal staat persoonlijke aandacht en de kwaliteit van de lessen. Er wordt alles gedaan om je Spaans zo snel mogelijk te verbeteren en je ondertussen een leuke tijd te laten hebben. De lessen zijn daarom praktijkgericht. In plaats van de hele dag in een lokaal te zitten ga je ook af en toe met je leraar naar buiten om je Spaans te oefenen. Bijvoorbeeld naar de markt of een museum. Op feestdagen heb je geen les maar organiseert men een activiteit. 

 

Bijna elke dag worden er gratis activiteiten georganiseerd, zoals een filmavond, kookles, muziekles of salsa les. In het weekend kun je mee op excursie (tegen betaling). Zo kun je o.a. naar de rainbow mountains, watervallen en verschillende Inca ruïnes. 

De school
Lessen

Lessen

Je kunt kiezen uit groepslessen (max. 5 studenten) of privé lessen. Je krijgt 20 lessen per week. Dit is in de ochtend (08.30-12.30 uur) of middag (14.30-18.30 uur) met een pauze van 20 minuten. Als er geen groep van jouw niveau is, worden de 20 groepslessen omgezet in 15 privélessen. Privélessen worden in overleg ingepland. Je kunt ook je groepslessen combineren met een aantal privélessen. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op! 

Accommodatie

Accommodatie

De meeste studenten verblijven in een gastgezin. Zo word je helemaal ondergedompeld in de Peruaanse cultuur en leer je de taal het snelst. Je hebt een eigen kamer met twee maaltijden per dag. Bij het selecteren van een gezin houden we rekening met jouw voorkeuren. 

Als je niet in een gastgezin wilt verblijven kun je ook kiezen voor een hostel of een appartement (prijs op aanvraag).

Prijzen taalcursus Cusco 2022

Prijzen

Inclusief

 • Overnachtingen bij een gastgezin 

 • 2 maaltijden per dag

 • Pick-up vanaf luchthaven in Cusco

 • Introductie op de eerste dag

 • 20 lessen per week

 • Lesmateriaal

 • Dagelijkse activiteiten

Exclusief

 • Reis naar Peru

 • Lima pakket: transfers in Lima, overnachting in hostel en vlucht Lima-Cusco, bij te boeken vanaf € 180

 • Reis- en /of annuleringsverzekering

 • Administratiekosten van €25

Voorwaarden

 • Minimumleeftijd is 17 jaar

Vrijwilligerswerk

Je kunt na je Spaanse lessen nog vrijwilligerswerk doen. Kijk voor de mogelijkheden op onze pagina met vrijwilligerswerk in Cusco. Wij hebben een aantal leuke projecten waar ze jouw hulp hard kunnen gebruiken. Bij sommige projecten kun je de lessen en het werk ook tegelijkertijd doen. In dat geval betaal je niets extra. Vraag ons om advies. 

Vrijwilligerswerk

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden in Cusco neem dan contact met ons op!

bottom of page