top of page
colombia-cartagena-vrijwilligerswerk-met

Voetbaltraining

Het project

Samen met een lokale voetbalclub geeft men elke middag voetbaltraining aan 132 straatjongens. Sinds kort zijn er ook twee meiden groepen. Het doel is om de kinderen van de straat te houden en ze via voetbal sociale waarden bij te brengen. De beste spelers worden opgeleid tot trainer waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en ook meer mogelijkheden voor de toekomst.

 

Wat kun jij doen?

Er komen steeds meer kinderen bij, vandaar dat ze hard vrijwilligers kunnen gebruiken om te assisteren tijdens de trainingen. Zo is er meer aandacht voor iedereen. De trainingen zijn aan het eind van de middag/begin van de avond. 

 

Dit project is goed te combineren met een van de andere projecten. Je kunt bijvoorbeeld in de ochtend op de kleuterschool, in het wijkcentrum of in het speciaal onderwijs werken en in de middag voetbaltraining geven. 

Locatie

Ongeveer 15 minuten van het vrijwilligershuis

Project
Accommodatie

Accommodatie

Je verblijft in een dorpje in het binnenland van Colombia. Het ligt op ongeveer 2 uur van Cartagena. Hier kom je in het echte Colombiaanse leven terecht. Je verblijft in een huis speciaal gebouwd voor de vrijwilligers. Het huis heeft een groot terras met prachtig uitzicht en er zijn lekkere stoelen en hangmatten. Er is geen tv of wifi, je kunt overdag wel op internet in de buurt van je project. 

 

Elke dag ontbijt je samen met de andere vrijwilligers en kun je zo je ervaringen delen. Na het ontbijt gaat iedereen naar zijn eigen project. Ook voor lunch en diner wordt elke dag gezorgd. In het weekend kun je uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Cartagena of Tayrona National Park. ​

Prijzen

Je betaalt voor je accommodatie en maaltijden die daarbij horen. Daarnaast ondersteun je met je werk diverse projecten hier. Er zijn altijd genoeg mensen die hulp nodig hebben dus hoe meer vrijwilligers er komen hoe meer projecten gestart kunnen worden. Al het geld wat er binnenkomt komt ten goede aan de projecten. 

Prijzen

Inclusief​

 • Overnachtingen in het vrijwilligershuis

 • 3 maaltijden per dag

 • Introductie op de eerste dag

Exclusief

 • Reis naar Colombia

 • Pick-up vanaf Barranquilla naar project, bij te boeken voor €25

 • Dagelijks vervoer naar je project

 • Reis- en /of annuleringsverzekering

 • Administratiekosten van €35

Voorwaarden

 • Minimumleeftijd is 17 jaar

 • Minimum verblijf bij dit project is 2 weken

 • Basiskennis Spaans. Heb je dit niet dan kun je voorafgaand aan het werk Spaanse lessen bij onze taalschool in Cartagena of Medellín volgen. Ook tijdens het werk is het nog mogelijk om privélessen te krijgen. 

Wil je meer weten over dit project neem dan contact met ons op!

bottom of page